زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ لیوان |
هویج ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
ماست ۱ لیوان |
میگو ۵۰۰ گرم |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
روغن ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید. |
مرحله 2 | تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود . |
مرحله 3 | ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید. |
مرحله 4 | در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید. |