زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
ماست پرچرب ۱ پیمانه |
روغن ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
فیله مرغ ۱ عدد |
زرشک ۱ پیمانه |
مرحله 1 | من برای درست کردن این ته چین سه پیمانه برنج رو از قبل شستم و گذاشتم تو آب نمک خیس بخوره |
مرحله 2 | یک فیله مرغ رو با نمک و ادویه و یه پیاز و مقداری آب گذاشتم تا بپزه وقتی مرغ پخته شد ریش ریش کردم |
مرحله 3 | کمتر از یک لیوان زرشک رو از قبل خیس دادم تو یه ماهی تابه یه مقدار کره ریختم وقتی کره آب شد (نزارین کره داغ بشه زرشک سیاه میشه)ززشک رو ریختم داخلش یه تفت کوچیک دادم مرغ ریش شده رو هم ریختم داخلش با هم یه کوچولو تفت دادم |
مرحله 4 | برنج رو آبکش کردم و با مخلوط دوتا تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست پرچرب(من سون استفاده کردم)و یک چهارم لیوان روغن و زعفرون مقداری که حس کنیم خوشرنگ شده (من حدودا شش قاشق غ خوری ریختم )با هم خوب مخلوط کردم و ریختم رو برنج و با برنج خوب مخلوط کردم |
مرحله 5 | ته و دیواره یه قابلمه رو چرب کردم و نصف مایه برنج رو ریختم داخلش و با پشت قاشق فشرده کردم بعد مخلوط گوشت و زرشک رو ریختم داخلش در آخر مابقی برنج رو ریختم روش دوباره با پشت قاشق فشرده کردم |
مرحله 6 | گذاشتم روی گاز به مدت ۴۵ تا یک ساعت خوب دم کشید در آخر با خلال بادام و پسته و زرشک تزیین کردم |
مرحله 7 | برای از بین بردن بوی تخم مرغ میتونین از گلاب یا دارچین یا رنده پوست پرتقال یا لیمو استفاده کنین |