سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین مرغ

ته چین مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کره ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج ۱.۵ پیمانه
خلال پستهبه مقدار لازم
خلال بادامبه مقدار لازم
ته چین مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین مرغ
روش ساخت
مرحله 1گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوان‌های آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
مرحله 2زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
مرحله 3برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید
مرحله 4یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
مرحله 5مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
مرحله 6آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
مرحله 7باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
مرحله 8بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود.زرشک رو شسته بعددر روغن تفت داده رو ته چین تزئین میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین