زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
سینه مرغ ۱ عدد |
ماست ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
کره ۱۰۰ گرم |
روغن ۴۰ گرم |
خلال پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ رو با پیاز و نمک و زعفران تفت بدید. روی مرغ آب زیاد نریزید چوم مرغ خودش آب میندازه. |
مرحله 2 | وقتی پخت، مرغ رو ریش ریش کنید. |
مرحله 3 | برنج رو آبکش کنید. |
مرحله 4 | ماست رو با تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کنید و به برنجتون اضافه کنید. نیمی از کره و روغن رو هم آب کنید و به برنج اضافه کنید. |
مرحله 5 | توی ۲ قابلمه با سایز متفاوت … اول مابقی کره و روغن رو بریزید. بعد کمی از برنج، بعد مرغ و دوباره برنج و حسابی فشرده کنید. |
مرحله 6 | روی شعله کم حدود ۱ تا ۱ ساعت و نیم بسته به سایز ته چین بعد که دم کشید اول قابلمه بزرگ رو برگردونید بعد قابلمه کوچک |
مرحله 7 | با خلال پسته و زرشک و ماست کیسه ای با سر ماسوره اسم تزیین کنید. |