زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
پیاز ۴ عدد |
هویج ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی ۲ عدد |
زرشک ۷۰ گرم |
برنج ۷۰۰ گرم |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز، هویج و سیب زمینی راخلال کنید |
مرحله 2 | پیاز خلال شده را در روغن خوب سرخ کنید و زردچوبه بزنید |
مرحله 3 | بعد هویج خلال شده رااضافه کنید کمی تفت دهید |
مرحله 4 | مرغ ریش شده و سیب زمینی خلال شده را به همراه زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.( تو این غذا حتما باید زعفران بریزید چون مزه ی این ته چین به زعفرانه) |
مرحله 5 | حالا زرشک بریزید .اندازه ی زرشک بسته به ذائقتونه میتونید کم و زیادش کنید. |
مرحله 6 | برنج راآبکش کنید. داخل آب برنج زردچوبه بریزید تا برنجتون زرد و خوشرنگ بشه |
مرحله 7 | بعد آبکشی برنج، توی قابلمه یه لایه برنج بذارید یه لایه مواد ته چین و به همین ترتیب تا بالا. |
مرحله 8 | قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید حدود 60 دقیقه. |