سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین مرغ با زرده تخم مرغ

ته چین مرغ با زرده تخم مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
برنج ۳ لیوان
ماست‏ ۱ لیوان
روغن ۱/۴ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
سینه مرغ ۱.۵ عدد
پیاز ۱ عدد
زرشکبه مقدار لازم
خلال بادامبه مقدار لازم
ته چین مرغ با زرده تخم مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین مرغ با زرده تخم مرغ
روش ساخت
مرحله 1اول از همه برنج رو بشورین و با آب نمک بزارین چند ساعت بمونه تا خیس بخوره و قد بکشه
مرحله 2برنج رو بزارین رو گاز تا جوش بیاد و قل بخوره بعدآبکش کنین فقط نزارین زیاد نرم بشه کمی دون داشته باشه برنج رو آبکش کردین کناری بزارین تا سرد بشه
مرحله 3مرغ رو به تیکه های ریز خورد کنین و بهش نمک و ادویه بزنین تا مزه دار بشه
مرحله 4پیاز رو نگینی ریز خورد کنین و تو روغن تفت بدین تا نرم بشه زردچوبه بزنین تا طلایی بشه
مرحله 5پیاز نرم شد مرغو اضافه کنین و سرخش کنین سینه مرغ نیاز به تفت زیاد نداره چون زود میپزه و اگه زیاد تفت بخوره سفت میشه کمی تفت دادین و مطمین شدین پخته شده خاموش کنین.
مرحله 6تو یه ظرف دیگه کره و یا روغن بریزین کمی گرم شد زرشک رو بریزین و نصف قاشق چ شکر بریزین و کمی تفت بدین زیاد تفت ندین تا سیاه نشه.
مرحله 7تو یه ظرف دیگه ماست و روغن و زرده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنین و کم کم زعفرون اضافه کنین تا رنگ دلخواهتون به دست بیاد
مرحله 8برنج رو با مخلوط ماست مخلوط کنین و هم بزنین
مرحله 9قابلمه چدن یا تفلون بگیرین دورتا دور دیواره و کفشو چرب کنین نصف برنج رو بریزین داخلش مرغ و زرشک رو بریزین روش فقط حواستون باشه یک سانت از کل دیواره رو خالی بزارین و تیکه مرغ نریزین مرغ و زرشک وسط برنج باشه بعد مابقی برنج رو بریزین و با پشت کفگیر خوب فشرده کنین.
مرحله 10بزارین روی گاز اول شعله رو زیاد کنین تا بخارش بالا بیاد بعد شعله رو خیلی کم‌کنین دم کنی بزارین تا دم بکشه و بپزه
مرحله 11زمان دقیقی برام دم دادن نمیشه گفت فقط حتما حواستون باشه که دیواره برنج مثل تهدیگش باید طلایی بشه این طوری زمان برعکس کردن از هم نمیپاشه.
مرحله 12برای گرفتن بوش میتونین از گلاب یا دارچین و یا رنده پوست لیمو اضافه کنین
مرحله 13من همیشه مقداری از تیکه های مرغ رو نگه میدارم وقتی برنج رو نصف کردم برای تزیین میریزم وسط برنج مثل عکس بالا و با زرشک و خلال بادام و پسته تزیین میکنم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین