زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی قزل آلا ۴ عدد |
برنج ۴ پیمانه |
سبزی ۳ پیمانه |
ماست ۴ پیمانه |
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن مایع ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سرکه ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ماهیها را بهصورت طولی برش بزنید، سپس آنها را آغشته به سرکه و به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه و روغنزیتون کنید. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد تکههای ماهی بروند، |
مرحله 2 | سپس آنها را لوله کنید. هر کدام از رولها را با یک خلالدندان محکم کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکههای ماهی را داخل آن سرخ کنید. |
مرحله 3 | برنج را از نیم ساعت قبل در آب جوش خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. آب برنج را دور بریزید، سپس برنج را داخل قابلمه بریزید. در آخر پخت برنج، سبزی را اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید. صبر کنید تا برنج و سبزی با هم جوش بخورند و نرم شوند سپس آنها را داخل سبدی بریزید و کنار بگذارید |
مرحله 4 | در یک کاسه بزرگ ماست، روغن، زعفران محلول در آب و به میزان لازم نمک و فلفل بریزید. 4 عدد زرده و 2 عدد سفیده تخممرغ را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط برنج و سبزی را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 5 | قابلمه یا تابه مورد نظرتان را با مقداری روغن چرب کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. حالا مخلوط برنج را داخل آن بریزید و دم کنید. حدود یک ساعت و 15 دقیقه صبر کنید تا تهچین شما آماده شود. |
مرحله 6 | وقتی تهچین آماده شد، آن را همراه با تکههای ماهی سرخ شده سرو کنید. |