سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ته چین ماهی

ته چین ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی قزل آلا ۴ عدد
برنج ۴ پیمانه
سبزی ۳ پیمانه
ماست‏ ۴ پیمانه
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سرکه ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
ته چین ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ماهی‌ها را به‌صورت طولی برش بزنید، سپس آنها را آغشته به سرکه و به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه و روغن‌زیتون کنید. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد تکه‌های ماهی بروند،
مرحله 2سپس آنها را لوله کنید. هر کدام از رول‌ها را با یک خلال‌دندان محکم کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های ماهی را داخل آن سرخ کنید.
مرحله 3برنج را از نیم ساعت قبل در آب جوش خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. آب برنج را دور بریزید، سپس برنج را داخل قابلمه بریزید. در آخر پخت برنج، سبزی را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. صبر کنید تا برنج و سبزی با هم جوش بخورند و نرم شوند سپس آنها را داخل سبدی بریزید و کنار بگذارید
مرحله 4در یک کاسه بزرگ ماست، روغن، زعفران محلول در آب و به میزان لازم نمک و فلفل بریزید. 4 عدد زرده و 2 عدد سفیده تخم‌مرغ را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط برنج و سبزی را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله 5قابلمه یا تابه مورد نظرتان را با مقداری روغن چرب کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. حالا مخلوط برنج را داخل آن بریزید و دم کنید. حدود یک ساعت و 15 دقیقه صبر کنید تا ته‌چین شما آماده شود.
مرحله 6وقتی ته‌چین آماده شد، آن را همراه با تکه‌های ماهی سرخ شده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین