زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ لیوان |
سینه مرغ ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
ماست کمچرب ۱ لیوان |
لوبیا سبز ۱.۵ لیوان |
مرزه ۱ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
روغن کانولا ۳ قاشق غذا خوری |
زرشک ۱ لیوان |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کردهاید به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | در مرحله بعد، سینه مرغ ریشریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید. |
مرحله 3 | بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. به این ترتیب مایه داخل تهچین آماده خواهد شد. |
مرحله 4 | از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسهای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخممرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
مرحله 5 | در مرحله آخر، در تابهای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید. |
مرحله 6 | سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. |