زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
مرغ ۴ قطعه |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
کاهو ۱ کیلوگرم |
کره ۱/۲ پیمانه |
زعفرانبه مقدار لازم |
مغز آجیلبه مقدار لازم |
لیمو ۴ عدد |
برگ بو ۴ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2ساعت قبل با مقداری كره،زعفران ،آب لیمو ترش ، برگ بو و یك استكان آب پیاز مزه دار میكنیم . |
مرحله 2 | .ظرف نچسبی را چرب کرده، تکههای مرغ را در آن میچینیم و مابین آنها گوجهفرنگیها را خرد كرده و میچینیم روی مرغها را با كاهو میپوشانیم. |
مرحله 3 | دز ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و بعد از آبكش كردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره كمی كاهو روی آن قرار میدهیم همینطور لابهلای برنج قرار میدهیم تا مواد تمام شود. |
مرحله 4 | بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم تا دم بکشد. كمی كره را روی برنج میدهیم و بعد از دم كشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم. |