زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه پلوپز |
عدس ۱ پیمانه پلوپز |
زعفرانبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست ۵ قاشق غذا خوری |
پیاز داغبه مقدار لازم |
کشمشبه مقدار لازم |
روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری |
گوشت گوسفندیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج رو بزاریدپخته بشه به حالت زنده تر ازحالت همیشگی آبکش کنید عدس رو بپزید درحدی که له نشه گوشت راهم بپزید و ریش ریش کنید. |
مرحله 2 | مایه ته چین ماست ، تخم مرغ،روغن مایع،زعفران رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 3 | کل برنج آبکشی شده رو بامایه ی ته چین مخلوط کنید و از آن به میزان لازم ازبرنج بدون عدس برای ته قابلمه یا قالب بردارید زیراعدس در ته قابلمه میسوزه بقیه ی مایه ته چین رو باعدس مخلوط کنید کف قابلمه رو چرب کنید واز مایه ی ساده ته ظرف بریزید |
مرحله 4 | بعد ازمایه ی برنج که عدس داره بریزید باپشت قاشق خوب فشردش کنیدو لایه ی بعد پیازداغ عسلی وگوشت دوباره برنج تاآخر که موادولایه تموم بشه اینکارو ادامه بدیدفقط درنهایت لایه آخرباید برنج باشه.. باز با پشت قاشق خوب فشرده کنید |
مرحله 5 | اگه میخاید ته چین رو داخل فر بزاریدابتداروش روفویل بکشید بعد چندسوراخ روش ایجادکنید داخل فر 180درجه به مدت یک ساعت ونیم وروی اجاق به مدت یک ساعت قراربدید |