زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
باقلا ۱ پیمانه |
شوید ۱/۲ پیمانه |
مرغ ۴ تکه |
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست چکیده ۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
زعفران ، روغن ، نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز رو خرد کنید و سرخ کنید, کمی که تفت خورد, مرغ ها رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید, نمک و فلفل به مرغ بزنید و کمی آب جوش روی اونا بریزید و کمی زعفران هم اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت کم مرغ بپزه و آبش کشیده بشه! |
مرحله 2 | کمی ماست و زغفران رو مخلوط کنید و مرغها رو ریش ریش کنید و بذارید کمی توی این مخلوط بمونه تا مرغ مزه دار بشه. برنج رو خیس کنید و به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید و خوب مخلوط کنید, ماست و زعفران رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید, نمک و فلفل بزنید و به برنج اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 4 | کف قالب مورد نظرتون, کمی روغن بریزید و نیمی از برنج رو بریزید, بعد باقلای پخته و شوید و مرغ ها رو لایه ای بچینید و دوباره یک لایه برنج زعفرانی بریزید و خوب فشرده کنید و اجازه بدید تا ته چین دم بکشه! |