زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ لیوان |
نخود فرنگی ۱ استکان |
ماست ۱/۲ لیوان |
گوشت ۲۵۰ گرم |
هـویج ۱ استکان |
تخم مرغ ۳ عدد |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زیره سیاه ۱ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۳ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كرده و زرده را با همزن خوب بزنید تا نرم و سفید شود. |
مرحله 2 | در ظرفی جدا ماست ، زعفران ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به زرده اضافه كنید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ كنید.و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی برسانید. |
مرحله 3 | پس از آبكش كردن برنج آن را با زیره و نخود فرنگی و هویج مخلوط كرده و مواد قبلی را به آن اضافه كنید. |
مرحله 4 | كف قابلمه كمی روغن یا كره بریزید و سیب زمینی ها را پوست كنده و ورقه ورقه كنید و در كف قابلمه مورد نظرتان بچینید. |
مرحله 5 | حرارت را كمی زیاد كنید و مقدار كمی از مواد را روی سیب زمینیها ریخته و رویش را صاف كنید و اجازه دهید موادتان كمی خودش را بگیرد.حالا گوشت را روی مواد گذاشته و بقیه برنج را اضافه كنید و آن را دم بیندازید. |