زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست ۵ قاشق غذا خوری |
زعفران ۳ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
زیتون سبزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!) |
مرحله 2 | خم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید. |
مرحله 3 | کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود ۱ ساعت با شعله کم دم بیاد. |