زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۵ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم |
زرشک ۱ پیمانه |
گردو ۱/۱/۲ پیمانه |
ماست چکیده ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۳ قاشق غذا خوری |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم |
زعفران ۱/۳ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را با گوشت چرخ كرده و روغن مایع سرخ كردنی در ماهیتابه سرخ نموده سپس ادویه و زردچوبه و گردو و زرشك و نمك و دارچین و كمی زعفران حل شده در آب به آن اضافه می كنیم. |
مرحله 2 | سپس در آن را به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا دم بكشد. |
مرحله 3 | سپس ماست و تخم مرغ و روغن مایع و زعفران را در درون كاسه ریخته با قاشق مخلوط كرده و برنج را اضافه می كنیم. |
مرحله 4 | سپس در قالب موردنظر چرب شده می ریزیم. یك لایه از برنج ته چین سپس مخلوط ته چین و سپس مجدداً برنج ته چین را روی آن می ریزیم. |
مرحله 5 | در فر به مدت 1 الی 5/1 با درجه 350 درجه سانتیگراد یا 175 درجه فارنهایت قرار می دهیم. لازم بتذكر است روی قالب سلیكونی و یا فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و نیازی به آب روغن مجدد روی آن ندارد. |