سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین زرشک وگردو

ته چین زرشک وگردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
زرشک ۱ پیمانه
گردو ۱/۱/۲ پیمانه
ماست چکیده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۳ قاشق غذا خوری
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
نمك و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
زعفران ۱/۳ قاشق چای خوری
ته چین زرشک وگردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین زرشک وگردو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را با گوشت چرخ كرده و روغن مایع سرخ كردنی در ماهیتابه سرخ نموده سپس ادویه و زردچوبه و گردو و زرشك و نمك و دارچین و كمی زعفران حل شده در آب به آن اضافه می كنیم.
مرحله 2سپس در آن را به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا دم بكشد.
مرحله 3سپس ماست و تخم مرغ و روغن مایع و زعفران را در درون كاسه ریخته با قاشق مخلوط كرده و برنج را اضافه می كنیم.
مرحله 4سپس در قالب موردنظر چرب شده می ریزیم. یك لایه از برنج ته چین سپس مخلوط ته چین و سپس مجدداً برنج ته چین را روی آن می ریزیم.
مرحله 5در فر به مدت 1 الی 5/1 با درجه 350 درجه سانتیگراد یا 175 درجه فارنهایت قرار می دهیم. لازم بتذكر است روی قالب سلیكونی و یا فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و نیازی به آب روغن مجدد روی آن ندارد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین