زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۶ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
گوشت ۱ کیلوگرم |
ماست ۵ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
روغن ۱/۱/۲ پیمانه |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
خلال بادامبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ظرفی مناسب گوشت را كمی با كره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. |
مرحله 2 | برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابكشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. |
مرحله 3 | یک قسمت را با نیمی از ماست، تخممرغ و زعفران كاملا مخلوط میكنیم.قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخممرغ مخلوط میكنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میکنیم. |