زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ قطعه |
برنج ۲ پیمانه |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
رشته (پلویی) ۱ پیمانه |
ماست چکیده ۳ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
ادویه پلوییبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۱ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغها را شكسته و با هم زن خوب میزنیم و بعد ماست و نمك را به آن اضافه میكنیم و باز هم خوب مخلوط میكنیم تا مواد یكدست شود. |
مرحله 2 | در ظرفی مناسب مرغ را با مواد دلخواه آبپز كرده و بعد از پخت آن را رشته رشته میكنیم و آن را به همراه زعفران و ادویه به مواد اضافه كرده و بدون همزن برقی خوب مخلوط میكنیم. |
مرحله 3 | در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و 2دقیقه قبل از آبكش كردن رشته را به آن اضافه كرده و خوب هم میزنیم تا كاملا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 4 | بعد از آبكش كردن مواد را داخل ظرف حاوی مرغ میریزیم و خوب با مواد مخلوط میكنیمودر ظرفی مناسب و نچسب مقداری روغن داغ میكنیم و سیب زمینی را به عنوان ته دیگ قرار داده و مواد را روی آن ریخته و با كفگیر كاملا فشرده و صاف میكنیم و با اضافه كردن مقداری آب دم میكنیم. |
مرحله 5 | حدودا 35 دقیقه بعد غذا را از روی حرارت برداشته و ابتدا در ظرفی حاوی آب و یخ 10ثانیا قرار میدهم و بعد به صورت قالبی خارج میكنیم. |