سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین دو رنگ ماهی

ته چین دو رنگ ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ماهی ۱ عدد
سبزی ۱ پیمانه
پیاز ۳ عدد
سیر ۵ حبه
تمر هندی ۱/۲ بسته
شوید ۵ پیمانه
برنج ۵ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن و زعفران و آبلیموبه مقدار لازم
ته چین دو رنگ ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین دو رنگ ماهی
روش ساخت
مرحله 1ماهی رو تمیز کنید و از کمر برش بدید و ستون فقراتش رو در بیارید و با نمک و فلفل و آبلیمو و پودر تخم گشنیز برای ۳ تا ۴ ساعت مزه دار کنید. بعد اونو خشک کنید.‬
مرحله 2پیاز و سیر رو خرد کنید و سرخ کنید و سبزی ماهی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید، نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید. بعد شیره تمر هندی رو بهش اضافه کنید و روش هم کمی آب بریزید و بذارید تا سبزی بپزه.‬
مرحله 3برنج رو یا به روش دمی یا آبکش آماده کنید. نیمی از برنج رو با زعفران و نیمی دیگه رو با شوید قاطی کنید.‬
مرحله 4بعد از اینکه سبزی ماهی آماده شد، بذارید سرد بشه و اونو توی شکم ماهی بریزید و اونو بدوزید.
ماهی رو کمی تو روغن تفت بدید. بعد از تفت دادن ماهی, یادتون نره که نخ ماهی رو حتما در بیارید.
مرحله 5کمی روغن کف قابلمه بریزید و گرم کنید و ماهی رو کف قابلمه بذارید به شکل هلال. اول لایه زعفرانی رو بریزید و خوب فشار بدید و بعد هم لایه برنج با شوید.
برنج رو با دست خوب فشار بدید تا قالبی در بیاد.‬
مرحله 6میتونید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۱ تا ۱ و نیم ساعت بذارید یا روی گاز با شعله کم دم کنید.
ته چین رو توی ظرف برگردونید و به دلخواه تزیین کنید.‬
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین