زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی ۱ عدد |
سبزی ۱ پیمانه |
پیاز ۳ عدد |
سیر ۵ حبه |
تمر هندی ۱/۲ بسته |
شوید ۵ پیمانه |
برنج ۵ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن و زعفران و آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ماهی رو تمیز کنید و از کمر برش بدید و ستون فقراتش رو در بیارید و با نمک و فلفل و آبلیمو و پودر تخم گشنیز برای ۳ تا ۴ ساعت مزه دار کنید. بعد اونو خشک کنید. |
مرحله 2 | پیاز و سیر رو خرد کنید و سرخ کنید و سبزی ماهی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید، نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید. بعد شیره تمر هندی رو بهش اضافه کنید و روش هم کمی آب بریزید و بذارید تا سبزی بپزه. |
مرحله 3 | برنج رو یا به روش دمی یا آبکش آماده کنید. نیمی از برنج رو با زعفران و نیمی دیگه رو با شوید قاطی کنید. |
مرحله 4 | بعد از اینکه سبزی ماهی آماده شد، بذارید سرد بشه و اونو توی شکم ماهی بریزید و اونو بدوزید. ماهی رو کمی تو روغن تفت بدید. بعد از تفت دادن ماهی, یادتون نره که نخ ماهی رو حتما در بیارید. |
مرحله 5 | کمی روغن کف قابلمه بریزید و گرم کنید و ماهی رو کف قابلمه بذارید به شکل هلال. اول لایه زعفرانی رو بریزید و خوب فشار بدید و بعد هم لایه برنج با شوید. برنج رو با دست خوب فشار بدید تا قالبی در بیاد. |
مرحله 6 | میتونید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۱ تا ۱ و نیم ساعت بذارید یا روی گاز با شعله کم دم کنید. ته چین رو توی ظرف برگردونید و به دلخواه تزیین کنید. |