سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین دو رنک

ته چین دو رنک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۴۰۰ گرم
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۶ عدد
بادمجان ۳۰۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
ماست‏ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
زرشکبه مقدار لازم
ته چین دو رنک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین دو رنک
روش ساخت
مرحله 1سینه ‌مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پیاز، نمك و فلفل می‌‌گذاریم تا آب‌پز می‌كنیم،
مرحله 2بعد بادنجان‌ها را سرخ كرده
مرحله 3آن‌گاه برنج را مثل چلو خیس كرده و آبكش می‌‌كنیم.
مرحله 4در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم می‌‌زنیم و داخل برنج پخته شده می‌‌ریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌‌كنیم.
مرحله 5در یك ظرف پیركس یا نسوز ابتدا یك لایه از برنج آماده شده از ته‌چین را ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌كنیم، آن‌گاه یك لایه از مرغ پخته شده را روی آن می‌‌ریزیم. همچنین مقداری زرشك و مغز گردو و دوباره یك لایه برنج روی آن را ریخته و یك لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج می‌‌ریزیم و آن را صاف می‌كنیم،
مرحله 6در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیم‌ساعت می‌‌گذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بكشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ كنید، حالا می‌‌توانید بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین