زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۳۰۰ گرم |
برنج ۴۰۰ گرم |
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۶ عدد |
بادمجان ۳۰۰ گرم |
روغن ۱۵۰ گرم |
ماست ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
زرشکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینه مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پیاز، نمك و فلفل میگذاریم تا آبپز میكنیم، |
مرحله 2 | بعد بادنجانها را سرخ كرده |
مرحله 3 | آنگاه برنج را مثل چلو خیس كرده و آبكش میكنیم. |
مرحله 4 | در ظرفی جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم میزنیم و داخل برنج پخته شده میریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط میكنیم. |
مرحله 5 | در یك ظرف پیركس یا نسوز ابتدا یك لایه از برنج آماده شده از تهچین را ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم، آنگاه یك لایه از مرغ پخته شده را روی آن میریزیم. همچنین مقداری زرشك و مغز گردو و دوباره یك لایه برنج روی آن را ریخته و یك لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج میریزیم و آن را صاف میكنیم، |
مرحله 6 | در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیمساعت میگذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بكشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ كنید، حالا میتوانید بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهید. |