زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
برنج ۲ پیمانه |
به ۵۰۰ گرم |
مرغ ۳۰۰ گرم |
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه |
کره ۵۰ گرم |
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه آب پز میكنیم و پس از آن ریش ریش كرده و كمی در كره تفت میدهیم. |
مرحله 2 | برنج را نیز در ظرفی جدا به مرحله ابكشی میرسانیم. |
مرحله 3 | به ها را به صورت خلالی خرد میكنیم و در كره تفت میدهیم . |
مرحله 4 | .در ظرفی مناسب زعفران را آب كرده و به همراه ماست و تخم مرغهای زده شده و روغن زیتون مخلوط میكنیم و خوب به هم میزنیم تا یكدست شود. |
مرحله 5 | برنج آبکش شده را در مایه تهچین ریخته، کاملا مخلوط نموده و مقدار کمی نمک و فلفل به مایه تهچین اضافه میکنیم |
مرحله 6 | قالبی مناسب در نظر میگیریم و ان را به خوبی چرب میكنیم و مواد را به همراه مرغ و به صورت لا به لا قرار میدهیم به این صورت كه یك لایه برنج یك لایه مرغ و یك لایه به .روی هر لایه كه به قرار میدهیم دارچین را هم اضافه میكنیم و در انتها با كفگیر مواد را خوب فشار میدهیم تا سفت شوند و آنها را در فر داغ شده با دمای 180درجه به مدت 40تا 50دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود. |