سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین بادمجان و زرشک

ته چین بادمجان و زرشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۳ عدد
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
قارچ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
زرشک ۳/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱ پیمانه
پودر آگار آگار ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
شکربه مقدار لازم
ته چین بادمجان و زرشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین بادمجان و زرشک
روش ساخت
مرحله 1برنج را بشویید و حدود 2 ساعت در مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس به‌صورت حلقه‌ای خرد کنید. کمی نمک روی آن‌ها بریزید و حدود 2 ساعت صبر کنید، سپس بادمجان‌ها را بشویید، خشک کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید. موقع سرخ کردن، روی تکه‌های بادمجان مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
مرحله 2قارچ‌ها را بشوید و آن‌ها را به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه همراه با مقداری روغن تفت دهید. وقتی آبِ قارچ‌ها کشیده شد، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3پودر آگارآگار را روي ٣ قاشق آب بریزید و چند دقيقه كنار بگذاريد. ماست چكيده را در ظرفی بریزید و آن را کمی هم بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس نمك، آگارآگار، زعفران، هل و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید. اگر مایه ته چین غليظ بود، مقداری آب به آن اضافه كنيد.
مرحله 4زرشك را بشویید و در آبکش بریزید تا خشک شود، سپس در مقداری روغن همراه با كمي شكر تفت دهيد. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روي حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج خیس‌خورده را اضافه بریزید. صبر کنید برنج همراه با آب بجوشد و کمی نرم شود، سپس آن را در آبكش بریزید.
مرحله 5قابلمه يا قالب تفلون مناسبي را با کمی روغن چرب کنید. مقداري از برنج را به مايه ته‌چین اضافه كرده ، خوب مخلوط كنید، سپس داخل قابلمه بریزید. بعد بادمجان‌هاي سرخ‌شده را روي آن بچينيد. پيازداغ را روی بادمجان‌ها پخش كنيد. حالا چند کفگیر برنج ساده روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس قارچ‌ها را روي برنج بچینید.
مرحله 6مقداری زرشک هم روی آن‌ها بریزید (مقداري از زرشک را براي تزئين نگه داريد). در انتها یک لايه برنج ساده روي مواد بریزید و با پشت كفگير آن را فشار دهید. ظرف را روي حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد و ته‌چین شما آماده شود.
مرحله 7بعد از آماده شدن ته‌چین، آن را در ظرف مناسبي برگردانيد، با زرشك تزئين و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین