سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین انار

ته چین انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
آب انار ۳ پیمانه
عسل ۴ قاشق چای خوری
ماست کیسه ای ۱/۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
فیله مرغ ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن و زعفران و آبلیموبه مقدار لازم
ته چین انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین انار
روش ساخت
مرحله 1فیله های مرغ رو بشویید و در یک کاسه بریزید, پیاز خلالی, نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیمو رو به اون اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه تا مزه دار بشه.
مرحله 2آب انار رو با عسل مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و اجازه بدید تا کم کم بجوشه و به حدی برسه که غلیظ بشه و کشدار. شعله رو خاموش کنید.
مرحله 3برنج رو از قبل بشویید و خیس کنید. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید.
مرحله 4در یک ظرفی تخم مرغ ها رو بشکنید و خوب با چنگال بزنید تا باز بشن, ماست رو هم اضافه کنید. حالا آب اناری که غلیظ شده بود رو اضافه کنید و مخلوط کنید
مرحله 5حالا نمک و فلفل و زعفران و روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برنج رو به مواد بالا اضافه کنید و مخلوط کنید تا تمام برنج به این مواد آغشته بشن.
مرحله 6کف قابلمه مورد نظر رو چرب کنید و برنج رو توی اون بریزید و با دست خوب فشرده کنید و اجازه بدید تا ته چین برای ۱ ساعت با حرارت خیلی کم دم بکشه.
مرحله 7توی این فاصله, فیله های مرغ رو هم با حرارت متوسط سرخ کنید و با ته چین میل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین