زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
آب انار ۳ پیمانه |
عسل ۴ قاشق چای خوری |
ماست کیسه ای ۱/۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
فیله مرغ ۱۰ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن و زعفران و آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فیله های مرغ رو بشویید و در یک کاسه بریزید, پیاز خلالی, نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیمو رو به اون اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه تا مزه دار بشه. |
مرحله 2 | آب انار رو با عسل مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و اجازه بدید تا کم کم بجوشه و به حدی برسه که غلیظ بشه و کشدار. شعله رو خاموش کنید. |
مرحله 3 | برنج رو از قبل بشویید و خیس کنید. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید. |
مرحله 4 | در یک ظرفی تخم مرغ ها رو بشکنید و خوب با چنگال بزنید تا باز بشن, ماست رو هم اضافه کنید. حالا آب اناری که غلیظ شده بود رو اضافه کنید و مخلوط کنید |
مرحله 5 | حالا نمک و فلفل و زعفران و روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برنج رو به مواد بالا اضافه کنید و مخلوط کنید تا تمام برنج به این مواد آغشته بشن. |
مرحله 6 | کف قابلمه مورد نظر رو چرب کنید و برنج رو توی اون بریزید و با دست خوب فشرده کنید و اجازه بدید تا ته چین برای ۱ ساعت با حرارت خیلی کم دم بکشه. |
مرحله 7 | توی این فاصله, فیله های مرغ رو هم با حرارت متوسط سرخ کنید و با ته چین میل کنید. |