مرحله 1 | برنج را بشویید و همراه مقداری نمک به مدت حداقل 2ساعت خیس کنید. |
مرحله 2 | در این فاصله زمانی، اسفناج را پاک کنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. |
مرحله 3 | پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. |
مرحله 4 | در تابهای متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیازهای خلال شده را در روغن به اندازهای تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی نمک روی آن بپاشید. |
مرحله 5 | پس از اینکه اسفناج نیز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش کنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را کنار بگذارید |
مرحله 6 | یک عدد پیاز را در گوشت چرخ کرده، رنده کنید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و یک قاشق سوپخوری محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزید. |
مرحله 7 | پس از آنکه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید |
مرحله 8 | داخل قابلمه متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، داخل سبد آبکشی کنید |
مرحله 9 | کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن 2 قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. |
مرحله 10 | برنج آبکششده را داخل کاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط کنید تا برنج کاملا به مخلوط ماست، زعفران و تخممرغ آغشته شود |
مرحله 11 | در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج بریزید و با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود. |
مرحله 12 | گوشت چرخ کرده، لایه بعدی این تهچین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور کامل بپوشانید. |
مرحله 13 | در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید. |
مرحله 14 | حالا تابه را با در روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید. پس از اینکه بخار از تابه بیرون زد، زیر آن را کم کنید و کره را با کمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم کنید. |
مرحله 15 | مدت زمان لازم برای دم کشیدن تهچین اسفناج، حدود 2ساعت است. پس از این مدت، یک سینی یا دیس گرد را بر دهانه تابه قرار دهید و آن را برگردانید. |