زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
مرغ ۴ تکه |
اسفناج ۳۰۰ گرم |
قره قروت ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست ۵ قاشق غذا خوری |
زعفران ، روغن ، نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج رو بشویید و خیس کنید و به روش آبکش یا کته آماده کنید. |
مرحله 2 | اسفناج رو با کمی روغن تفت بدید. |
مرحله 3 | در یک کاسه مناسب, تخم مرغ ها رو بزنید تا صاف و یکدست بشن! بعد به اونا, ماست و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا برنج رو در این مایه بریزید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 4 | کف قالب مورد نظر رو چرب کنید, با یک لایه برنج کف ظرف رو بپوشونید و بعد مرغ پخته رو بچینید و روی اون هم اسفناج تفت داده شده رو بذارید. |
مرحله 5 | حالا قره قروت ها رو تکه تکه کنید و روی اسفناج بچینید. مابقی برنج رو روی اونا بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا مواد انسجام کافی رو به دست بیاره. |
مرحله 6 | حالا ته چین رو بذارید روی حرارت تا دم بیاد! با حرارت کم حدود ۱ تا یک و نیم ساعت کافیه. |