سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین اسفناج و قره قروت

ته چین اسفناج و قره قروت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
مرغ ۴ تکه
اسفناج ۳۰۰ گرم
قره قروت ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست‏ ۵ قاشق غذا خوری
زعفران ، روغن ، نمک و فلفلبه مقدار لازم
ته چین اسفناج و قره قروت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین اسفناج و قره قروت
روش ساخت
مرحله 1برنج رو بشویید و خیس کنید و به روش آبکش یا کته آماده کنید.
مرحله 2اسفناج رو با کمی روغن تفت بدید.
مرحله 3در یک کاسه مناسب, تخم مرغ ها رو بزنید تا صاف و یکدست بشن! بعد به اونا, ماست و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا برنج رو در این مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 4کف قالب مورد نظر رو چرب کنید, با یک لایه برنج کف ظرف رو بپوشونید و بعد مرغ پخته رو بچینید و روی اون هم اسفناج تفت داده شده رو بذارید.
مرحله 5حالا قره قروت ها رو تکه تکه کنید و روی اسفناج بچینید. مابقی برنج رو روی اونا بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا مواد انسجام کافی رو به دست بیاره.
مرحله 6حالا ته چین رو بذارید روی حرارت تا دم بیاد! با حرارت کم حدود ۱ تا یک و نیم ساعت کافیه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین