سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین آلبالو

ته چین آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
ماست‏ ۵ قاشق سوپ خوری
آلبالو ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
ته چین آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین آلبالو
روش ساخت
مرحله 1بعد از شستن آلبالوها، هسته آنها را درآورید. سپس آلبالوها را در کاسه درداری بریزید و روی آنها شکر بپاشید و در یخچال قرار دهید.
مرحله 2البته توجه داشته باشید که این کارها را یک روز قبل از درست کردن ته‌چین باید انجام دهید.
مرحله 3برنج را بشویید و همراه با مقداری نمک، حداقل به مدت 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، کاسه حاوی آلبالو را از یخچال خارج کنید و در سبدی که روی کاسه دیگری قرار گرفته است بریزید و آب حاصل را کنار بگذارید.
مرحله 4پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ کنید. پس از آن، گوشت را نیز اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بعد از اینکه گوشت را نیز همراه با پیاز تفت دادید، نصف استکان آب داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید تا گوشت بپزد.
مرحله 5قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن برنج، داخل سبد آبکشی کنید.
مرحله 6کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست نیز به آن اضافه کنید و توسط چنگال خوب هم بزنید.
مرحله 7پس از آن، محلول زعفران را نیز بیفزایید و دوباره با چنگال هم بزنید
مرحله 8حالا برنج آب‌کش شده را داخل کاسه بریزید و با کمک قاشقی بزرگ به این مایه آغشته کنید. البته این کار را به آرامی انجام دهید تا برنج له نشود.
مرحله 9تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن ریخته، نیمی از برنج را داخل تابه بریزید. سپس آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. حالا سطح آلبالو را با لایه‌ای از گوشت چرخ‌کرده سرخ شده، بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق صاف کنید. به این ترتیب ته‌چین برای دم‌کردن آماده است.
مرحله 10شما می‌توانید به جای ریختن آب روی برنج، به همان میزان از آب شیرین شده آلبالو به همراه روغن یا کره استفاده کنید.
مرحله 11مدت زمان لازم برای دم کشیدن ته‌چین حدود 2 ساعت است. بعد از این مدت یک سینی یا دیس گرد را روی دهانه تابه قرار دهید و آن را برگردانید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین