زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
نمک ۱ قاشق مربا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | سیب زمینی رو رنده درشت میکنیم، و در آب سرد به مدت 15 دقیقه میزاریم و بعد آبکش میکنیم. |
مرحله 2 | کف قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی و زعفران و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و کف قابلمه پهنش میکنیم |
مرحله 3 | اجازه میدیم دو الی سه دقیقه خودشو بگیره بعد برنجمون رو میریزیم. |
مرحله 4 | حدودا نیم ساعت نیازه تا ته دیگ کاملا پخته و برشته بشه. |
مرحله 5 | در آخر برنج رو سرو کرده و ته دیگ رو قالبی درمیاریم. نوش جان |