زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ عدد |
برنج ۴ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
ادویهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را با پیاز وادویه ونمک وکمی آب میپزیم |
مرحله 2 | بعد برنجی که از قبل خیس کرده بودیم را پخته وآبکش میکنیم |
مرحله 3 | حالا در یک قابلمه تفلون کمی روغن و زعفران ریخته ومرغ ها را به صورت دمر کف قابلمه میچینیم و برنج آبکش شده را کمی با قاشق لابهلای مرغها ریخته و حالا بقیه برنج را هم درون قابلمه میریزیم و خیلی کم با قاشق برنج ها را صاف کرده وفشار میدهیم تا یکدست شود |
مرحله 4 | حالا قابلمه برنج را دم کرده و 3تا4دقیقه اول زیر برنج را زیاد کرده و بعد شعله را کم می کنیم تا حدود نیم ساعت و وقتی آماده شد، قابلمه برنج را در دیس دمر کرده و نوش جان می کنیم. |