سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته انداز بال مرغ

ته انداز بال مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
بال مرغبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
ته انداز بال مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته انداز بال مرغ
روش ساخت
مرحله 1برنجتون رو با نمک خیس کنید.
مرحله 2بال و کتف هارو با نمک زردچوبه و پیاز بذارید نیم پز بشه،نباید زیاد بپزه و وابره.
مرحله 3برنجتون رو بپزید و آبکش کنید.
مرحله 4ته قابلمه یه روغن و زعفران بریزید و بالهارو بچینید و نیمی از برنج رو زعفرانی کنید و بریزید و با پشت قاشق سفت کنید.
مرحله 5باقیمانده برنج رو هم بریزید و روش رو صاف کنید و با پشت قاشق ی کم فشار بیارید تا خوب سفت بشه پنج دقیقه با شعله متوسط و بعد شعله رو کم کرده و دم بذارید.
مرحله 6کتف ها چون جا نشد تو تابه جدا روغن و زعفران ریختم و با حرارت کم سرخ کردم.
مرحله 7وقتی برنجتون دم کشید دیس رو بذارید در قابلمه و آروم برگردونید و با زرشک تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین