زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
بال مرغبه مقدار لازم |
زرشکبه مقدار لازم |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنجتون رو با نمک خیس کنید. |
مرحله 2 | بال و کتف هارو با نمک زردچوبه و پیاز بذارید نیم پز بشه،نباید زیاد بپزه و وابره. |
مرحله 3 | برنجتون رو بپزید و آبکش کنید. |
مرحله 4 | ته قابلمه یه روغن و زعفران بریزید و بالهارو بچینید و نیمی از برنج رو زعفرانی کنید و بریزید و با پشت قاشق سفت کنید. |
مرحله 5 | باقیمانده برنج رو هم بریزید و روش رو صاف کنید و با پشت قاشق ی کم فشار بیارید تا خوب سفت بشه پنج دقیقه با شعله متوسط و بعد شعله رو کم کرده و دم بذارید. |
مرحله 6 | کتف ها چون جا نشد تو تابه جدا روغن و زعفران ریختم و با حرارت کم سرخ کردم. |
مرحله 7 | وقتی برنجتون دم کشید دیس رو بذارید در قابلمه و آروم برگردونید و با زرشک تزیین کنید. |