سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول تست قارچ خامه ای

تست قارچ خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
قارچ ۲۴۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
برگ آویشن ۲ قاشق چای خوری
سیر ۱ حبه
پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۱/۲ عدد
نان باگت ۱ عدد
پنیر ماسکارپونه ۲۴۰ گرم
پیازچهبه مقدار لازم
تست قارچ خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تست قارچ خامه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان را به شکل یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. 5 دقیقه در فر بپزید تا کمی تست شوند.
مرحله 2با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک اسفنج تمیز سر قارچ ها را پاک کنید سپس ساقه های سفت آن را جدا کنید. قارچ های ریز را به شکل برش های نیم سانتی متری خرد کنید و قارچ های بزرگ مانند قارچ پورتبلو را چهارگوش خرد کنید.
مرحله 3یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط از قبل داغ کنید. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون در آب بریزید سپس قارچ ها در آن سرخ کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای طلایی شوند. 1 قاشق چایخوری نمک، کره، آویشن و سیر را روی آن بریزید و سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که کره جذب قارچ ها شود سپس آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید.
مرحله 4برای چیدن تست ها پنیر ماسکارپونه را روی هر برش نان بمالید سپس روی آن قارچ و کمی پیازچه ی خرد شده قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین