زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۲۴۰ گرم |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
برگ آویشن ۲ قاشق چای خوری |
سیر ۱ حبه |
پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ۱/۲ عدد |
نان باگت ۱ عدد |
پنیر ماسکارپونه ۲۴۰ گرم |
پیازچهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان را به شکل یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. 5 دقیقه در فر بپزید تا کمی تست شوند. |
مرحله 2 | با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک اسفنج تمیز سر قارچ ها را پاک کنید سپس ساقه های سفت آن را جدا کنید. قارچ های ریز را به شکل برش های نیم سانتی متری خرد کنید و قارچ های بزرگ مانند قارچ پورتبلو را چهارگوش خرد کنید. |
مرحله 3 | یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط از قبل داغ کنید. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون در آب بریزید سپس قارچ ها در آن سرخ کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای طلایی شوند. 1 قاشق چایخوری نمک، کره، آویشن و سیر را روی آن بریزید و سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که کره جذب قارچ ها شود سپس آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید. |
مرحله 4 | برای چیدن تست ها پنیر ماسکارپونه را روی هر برش نان بمالید سپس روی آن قارچ و کمی پیازچه ی خرد شده قرار دهید. |