زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
لپه ۱.۵ پیمانه |
رب انار ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۳۰ گرم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا اسفناج را شسته و خرد میكنیم و به همراه كمی آب و نمك میپزیم.لپه را هم با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با نمك و آب نیم پز میكنیم و بعد از آبكش رد كرده و در تابه به همراه رب انار و كره كمی تفت میدهیم. |
مرحله 2 | در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و پیاز را خرد كرده و درون آن سرخ می كنیم، آنگاه سیر رنده شده یا ریز شده را به همراه نمك و زردچوبه به آن اضافه میكنیم سپس اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می كنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه كرده و میگذاریم با نصف استكان آب مواد كمی جوش بزند. |
مرحله 3 | در آخر یك عدد تخممرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم. وقتی تخممرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزیهای مختلف تزئین میكنیم. |