سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اردبیل تره اسفناج

تره اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
لپه‎ ۱.۵ پیمانه
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
تره اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تره اسفناج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا اسفناج را شسته و خرد میكنیم و به همراه كمی آب و نمك میپزیم.لپه را هم با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با نمك و آب نیم پز میكنیم و بعد از آبكش رد كرده و در تابه به همراه رب انار و كره كمی تفت می‌دهیم.
مرحله 2در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و پیاز را خرد كرده و درون آن سرخ می كنیم، آن‌گاه سیر رنده شده یا ریز شده را به همراه نمك و زردچوبه به آن اضافه می‌كنیم سپس اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می كنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه كرده و می‌گذاریم با نصف استكان آب مواد كمی جوش بزند.
مرحله 3در آخر یك عدد تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه می‌كنیم و خوب مخلوط میكنیم. وقتی تخم‌مرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزی‌های مختلف تزئین می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین