سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اردبیل تره اسفناج

تره اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
لپه‎ ۱.۵ پیمانه
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
تره اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تره اسفناج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا اسفناج را شسته و خرد میكنیم و به همراه كمی آب و نمك میپزیم.لپه را هم با مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با نمك و آب نیم پز میكنیم و بعد از آبكش رد كرده و در تابه به همراه رب انار و كره كمی تفت می‌دهیم.
مرحله 2در تابه ای جداگانه مقداری روغن ریخته و پیاز را خرد كرده و درون آن سرخ می كنیم، آن‌گاه سیر رنده شده یا ریز شده را به همراه نمك و زردچوبه به آن اضافه می‌كنیم سپس اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می كنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه كرده و می‌گذاریم با نصف استكان آب مواد كمی جوش بزند.
مرحله 3در آخر یك عدد تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه می‌كنیم و خوب مخلوط میكنیم. وقتی تخم‌مرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزی‌های مختلف تزئین می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین