سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی چغاله بادام

ترشی چغاله بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
چغاله بادام ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
نمک ۲ قاشق غذا خوری
سیربه مقدار لازم
فلفل ۱ عدد
نعنابه مقدار لازم
ترشی چغاله بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی چغاله بادام
روش ساخت
مرحله 1چغاله بادام ها رو توی آب نمک بریزید چند دقیقه بعد داخل آبکش بریزید وباکف دست به چغاله ها بکشید تا کمی پرز ها شون ازبین بره بعد تمیز بشورید وبذارید کامل خشک بشن اگر عجله دارید با دستمال خشک کنید
مرحله 2حالا آب وسرکه و نمک رو داخل قابلمه تمیز بریزید و بذارید روی گاز تا به جوش بیاد ودودقیقه جوش بخوره میتونید اگر ادویه ای دوست داشتید بزنید من خودم بعضی وقتها کمی زردچوبه هم میزنم حالا خاموش کنید و بذارید کامل خنک بشه
مرحله 3چغاله ها رو خرد کنید یا اگر ریز هستند میتونید خرد نکنید بعد داخل شیشه رو باسیر و فلفل وچغاله پرکنید و روی شیشه رو چند برگ نعنا ترخون و گشنیز تازه بذارید حالا مخلوط سرکه و آب خنک شده رو بریزید تاپربشه ودرشیشه رو محکم ببندید ویک هفته در یک جای نسبتاً خنک بذارید بعد از یک هفته بذارید یخچال ( اگر آب و سرکه کم اومد با همین نسبت دوباره درست کنید)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین