سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی نازخاتون

ترشی نازخاتون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بادمجان ۵ عدد
سیر ۳-۴ حبه
فلفل دلمه ای ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
ریحان ۱۰۰ گرم
سرکهبه مقدار لازم
ترشی نازخاتون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی نازخاتون
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجان ها را با پوست با شعله کم کبابی کرده تا مغز بادمجان ها کاملا پخته و نرم شود.
مرحله 2بادمجان ها را داخل نایلون حدود ده دقیقه قرار دهید تا پوست آنها راحت تر جدا شود.
مرحله 3با چاقو گوشت بادمجان را کاملا ساطوری کنید و داخل ظرف بریزید.
مرحله 4سیر را رنده ریز کرده و به همراه بقیه مواد گفته شده به بادمجان ها اضافه کنید.
مرحله 5ادویه جات را نیز اضافه کنید .سرکه یا آبغوره را در حد آغشته شدن کل مواد به آن اضافه کنیدو کامل ترشی را مخلوط کنید.
مرحله 6سرکه یا آبغوره نباید زیاد باشد فقط در حد آغشته شدن مواد به آن این ترشی در همان زمان قابل مصرف میباشد اما بعد از چهار تا شش روز کاملا جا افتاده و طعم بی نظیری پیدا میکند. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین