سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی مکزیکی

ترشی مکزیکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
گل کلم ۵۰۰ گرم
هویج ۲۰۰ گرم
موسیر ۱۰۰ گرم
جوانه ماش ۲ پیمانه
زیتون ۲ پیمانه
سیر ۱ بوته
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
بادمجان ۴ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
فلفل ۳-۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
ترشی مکزیکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی مکزیکی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجان ها را با سرکه و زرد چوبه و نمک بپزید تا کاملاً نرم شود سپس نعناع را به آن بیفزایید،جوانه ماش راشسته در صافی بریزید سپس روی پارچه ی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود .
مرحله 2اکنون تمام مواد بالا را به جز بادمجان درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و یک قاشق نمک لابه لای آن بپاشید و یکی دو ساعت صبر کنید سپس مخلوط را درون صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود
مرحله 3سپس بادمجان و همه ی مواد بالا را در ظرف مخصوص ترشی ریخته گلپر سیاهدانه را جدا گانه بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا عطر بوش به مشام برسد و حالا شعله را خاموش کنید تا سرد شود
مرحله 4آنگاه گلپر را آسیاب کرده روغن زیتون را در یک لیتر سرکه مخلوط کنید و یک قاشق نمک سیاهدانه گلپر زردچوبه نعناع پودر فلفل قرمز به آن بیفزایید مقدار سرکه باید به قدری باشد که روی ترشی کاملاً کاملاً گرفته باشه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین