سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی مخلوط لبو وانار

ترشی مخلوط لبو وانار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
لبو ۵۰۰ گرم
دانه انار ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ لیوان
پودر گلپر ۱ قاشق غذا خوری
پودر ۲ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
ترشی مخلوط لبو وانار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی مخلوط لبو وانار
روش ساخت
مرحله 1انار را دانه کرده وبه اندازه ۱/۲قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید . دانه های انار ونمک را به مدت ۵تا ۶ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شود .
مرحله 2لبو را شسته وبا پوست بپزید .بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را به دلخواه برش بزنید یا رنده کنید .
مرحله 3دانه انار ولبو برش زده را داخل ظرف مورد نظر ریخته ،سرکه انگور هم پنج دقیقه روی حرارت،و بذاریدسرد بشه ، ،ادویه ها به ترتیب اضافه کنید،سپس سرکه ودر ظرف در بسته در یخچال بگذارید .این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین