سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی مخلوط خونگی

ترشی مخلوط خونگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
گل کلم ۲ کیلوگرم
خیار ۱ کیلوگرم
هویج ۲ کیلوگرم
بادمجان ۱ کیلوگرم
فلفل دلمه ای ۱ کیلوگرم
کرفس ۵۰۰ گرم
سرکه سفیدبه مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
سیربه مقدار لازم
موسیربه مقدار لازم
نعنا خشکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
ترشی مخلوط خونگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی مخلوط خونگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمام مواد خرد کرده ،نه زیاد درشت ،نه زیاد نازک فلفل دلمه هم قسمت سفید رنگ داخلش را بیرون بیارین اونم خرد بکنین
مرحله 2مواد بعد از خرد کردن خوب بشویید با آب ،وبعد داخل صافی بزرگی بریزین وبذارین آبش کامل خارج بشه ، زرد چوبه به مقدار لازم اضافه بکنین ،هم برای رنگ ترشی قشنگ میشه هم طعمش ،سپس نمک به مقدار لازم اضافه بکنین
مرحله 3سیاه دانه وتخم گشنیز شما میتونین اگر دوست داشتین بکوبین ،ولی من نکوبیده استفاده کردم.
مرحله 4داخل یه تابه مخلوط سیاه دانه وتخم گشنیز را اضافه کرده شعله گاز خیلی ملایم وفقط در حد چند ثانیه وسریع پایین بیارین ،تا نسوزه وبه مواد اضافه بکنین ،سپس نعنا خشک ،مواد هم بزنین وبزارین حدود دوساعت بمونه داخل صافی تا عطر بگیره
مرحله 5موسیر آب گرم بریزین روش وبزارین کنار ،سیر هم خرد بکنین ،بعد این مدت داخل ظرف مورد نظر در بسته ،مواد ترشی وسپس سیر ،موسیر ،وفلفل قلمی وسرکه سفید ،
مرحله 6وبزارین حدود ده روز این ترشی آماده میشه ،بعضی از دوستان مواد ترشی میذارن روی حرارت تا بپزه ، ولی من اصلا نمیپزم ومیذارم ترشی خودش به مرور جا بیفته وآماده بشه ،
مرحله 7طعم این ترشی بسیار خوشمزه وعالیه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین