سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی لیته بادمجان

ترشی لیته بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل سبز ۶ عدد
سیر ۱ بوته
مرزهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
سرکه سفیدبه مقدار لازم
تخم گشنیزبه مقدار لازم
ترشی لیته بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی لیته بادمجان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجانها را پوست کنده و نگینی خرد میکنیم و با سرکه و شعله کم میگذاریم بپزه، بعد با قاشق له میکنیم
مرحله 2فلفل و سیر و هویج را توی خردکن ریخته میکس میکنیم و به بادمجانها اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه بپزه، نمک و سبزیجات و تخم گشنیز و سیاهدانه و نمک را اضافه کرده و خاموش میکنیم، سرد که شد در شیشه ریخته در یخچال نگهداری میکنیم، اگر سرکه ترشی به علت جوشیدن کم شده بود سرکه به شیشه اضافه میکنیم
مرحله 3بعد از دو روز قابل مصرف میباشد، تندی ترشی بستگی به ذایقه خودتون داره.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین