سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی شلغم

ترشی شلغم
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شلغم ۱ کیلوگرم
لبو ۲ عدد
سیر ۱ بوته
برگ بو ۴ برگ
سیاه دانه ۱ قاشق غذا خوری
سرکه سفیدبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
ترشی شلغم
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی شلغم
روش ساخت
مرحله 1شلغم ها و لبو را خوب بشویید.
مرحله 2سرو ته و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید.
مرحله 3پوست سیر را بگیرید و ورقه ای خرد کنید.
مرحله 4داخل یک شیشه تمیز شلغم های خرد شده، لبوی خرد شده، سیر، برگ بو و ادویه ها را بریزید.
مرحله 5مقدار سرکه و آب و نمک بسته به ذائقه خودتونه ولی معمولا من از نسبت ۱ به ۲ آب و سرکه استفاده میکنم.
مرحله 6سرکه سفید و آب نمک را داخل شیشه بریزید به حدی که روی مواد را کاملا بپوشاند.درب شیشه را محکم ببندید تا ترشی هوا نکشد.
مرحله 7شیشه را جای خنک نگهداری کنید و یک هفته تا ۱۰ روز بعد ترشی قابل استفاده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین