زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آبغورهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۳-۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
لپه ۳ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۳ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
دارچینبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب و نمك و روغن بپزید. وقتی لپه خوب پخت آب آن را كنار بگذارید و لپه را خوب له كنید.پیازها را رنده كنید و آب اضافه آن را بگیرید. |
مرحله 2 | سپس گوشت، لپه، پیاز، تخممرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. |
مرحله 3 | تابه ای را داغ كنید و در آن روغن بریزید. از مایه گوشت به اندازه یك گردو بردارید و كف دست به صورت دایره كوچك درآورید و سرخ كنید. |
مرحله 4 | در قابلمه كوچكی رب گوجهفرنگی را با كمی روغن تفت دهید و بعد آب لپه را كه كنار گذاشته بودید،آبغوره،نمك، فلفل، كمی دارچین و زردچوبه را به آن اضافه كنید. |
مرحله 5 | اگر مایه غلیظ بود كمی آب به آن بیفزایید. وقتی سس خوب جوشید، شامیهایی را كه سرخ كرده اید، داخل آن بچینید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. |
مرحله 6 | معمولاً در حدود نیم ساعت كافی است.سیبزمینی را پوست بكنید و به صورت حلقهای خرد كرده و در روغن سرخ كنید و برای تزیین غذا از آنها استفاده كنید. |