سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی ترشی شامی با لپه

ترشی شامی با لپه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آبغورهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ ۳-۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لپه‎ ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
ترشی شامی با لپه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی شامی با لپه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب و نمك و روغن بپزید. وقتی لپه خوب پخت آب آن را كنار بگذارید و لپه را خوب له كنید.پیازها را رنده كنید و آب اضافه آن را بگیرید.
مرحله 2سپس گوشت، لپه، پیاز، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید.
مرحله 3تابه ای را داغ كنید و در آن روغن بریزید. از مایه گوشت به اندازه یك گردو بردارید و كف دست به صورت دایره كوچك درآورید و سرخ كنید.
مرحله 4در قابلمه كوچكی رب گوجه‌فرنگی را با كمی روغن تفت دهید و بعد آب لپه را كه كنار گذاشته بودید،آبغوره،نمك، فلفل، كمی دارچین و زردچوبه را به آن اضافه كنید.
مرحله 5اگر مایه غلیظ بود كمی آب به آن بیفزایید. وقتی سس خوب جوشید، شامی‌هایی را كه سرخ كرده اید، داخل آن بچینید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
مرحله 6معمولاً در حدود نیم ساعت كافی است.سیب‌زمینی را پوست بكنید و به صورت حلقه‌ای خرد كرده و در روغن سرخ كنید و برای تزیین غذا از آنها استفاده كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین