سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی بامیه

ترشی بامیه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بامیه ۱ کیلوگرم
آببه مقدار لازم
سرکهبه مقدار لازم
سیر ۳ حبه
فلفل ۲-۳ عدد
نمک ۱-۲ قاشق سوپ خوری
گلپر ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
ترخونبه مقدار لازم
ترشی بامیه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی بامیه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بامیه ها را به خوبی بشویید و سپس ساقه های آن را کمی کوتاه کنید.
مرحله 2بامیه را با مقداری آب ویک قاشق نمک و سرکه روی حرارت قرار داده و پنج الی ده دقیقه بجوشانید و سپس در صافی ریخته و روی آن مقداری آب جوش بریزید با این روش لیزی بامیه ها از بین میرود و کمی نرم میشود.
مرحله 3مقدار مساوی از آب و سرکه را باهم مخلوط کنید و بقیه نمک را اضافه کنید .
مرحله 4مقداری از بامیه ها را بعد از کمی خنک شدن در شیشه ریخته مقداری سیر خرد شده و فلفل و گلپر و تخم گشنیز و ترخون را اضافه کنید و بعد دوباره بامیه و بقیه مواد تا ظرفتان پر شود .
مرحله 5سپس مخلوط آب و سرکه و نمک را روی آن ریخته و شیشه را کاملا پر کنید درب آن را محکم کرده ودر جای خنک یا یخچال قرار دهید بعد از ۱۰ تا ۱۵ روز ترشی شما آماده است. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین