سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی بادمجان

ترشی بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
بادمجان ۳ کیلوگرم
سیر ۳ بوته
سرکه ۲ لیوان
نعنابه مقدار لازم
ترشی بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی بادمجان
روش ساخت
مرحله 1بادمجان‌ها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجان‌ها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجان‌ها که نرم شدند آن‌ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
مرحله 2نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجان‌ها اضافه کنید.
مرحله 3ظرفی که می‌خواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
مرحله 4هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر می‌خواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجان‌ها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
مرحله 5در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده می‌شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین