سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی بادمجان ملس

ترشی بادمجان ملس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
بادمجان ۲ کیلوگرم
فلفل ۴ عدد
سیر ۲ بوته
نمک ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ لیوان
نعنا خشک ۵ قاشق غذا خوری
سرکهبه مقدار لازم
ترشی بادمجان ملس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی بادمجان ملس
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجان ها را نگینی خرد کنید ، پوست بادمجان را نکنید .
مرحله 2داخل قابلمه ریخته و سرکه را اضافه میکنیم ، تا جایی سرکه میریزیم که بادمجان ها شناور شوند.
مرحله 3شعله گاز را روشن کرده و اجازه میدهیم بادمجان ها با سرکه بپزند و نرم شوند ، تا جایی بپزید که شکل بادمجان ها تغییر نکند ولی سرکه کاملا به خورد بادمجان ها برود و رنگ بادمجان ها بنفش شود کافیست .
مرحله 4شعله را خاموش کرده و تا سرکه داغ است شکر را اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم مراقب باشید موقع هم زدن بادمجان ها له نشوند .
مرحله 5سیر و فلفل را داخل دستگاه خردکن ریخته و کاملا ریز کنید و به بادمجان ها اضافه کنید و نمک و نعنا خشک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید .
مرحله 6اگر مواد را اضافه کردید سرکه کم شد مقداری سرکه اضافه کنید ، وقتی خنک شد داخل ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال قرار دهید ، اجازه دهید یک روز داخل یخچال بماند تا مواد به خورد بادمجان ها برود ، بعد از یک روز ترشی آمادست .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین