سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی بادمجان خشک بوشهری

ترشی بادمجان خشک بوشهری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
بادمجان ۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
سیربه تعداد لازم
موسیربه تعداد لازم
سبزی ۱ قاشق غذا خوری
تمر هندیبه مقدار لازم
فلفل ۲-۳ عدد
نمکبه مقدار لازم
سیاه دانه ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
سرکه قرمزبه مقدار لازم
ترشی بادمجان خشک بوشهری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی بادمجان خشک بوشهری
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه خشک کردن بادمجان : در ابتدا بادمجان با پوست سیاه وبراق یک برش در طول تا نزدیکی های سر بادمجان بزنین ،ولی بادمجان نباید از هم‌جدا بشه ،اگر دوست نداشتین با پوست ،هم ابتدا بادمجان ها پوست گرفته وبعد ورقه ورقه برش بزنین ، ولی توجه بکنین بادمجان شیرین مناسب برای درست کردن این ترشی است ،اگر بادمجان تلخ باشه دیگه باید اول تلخی بادمجان گرفته بشه وبا مقداری آب بپزین وبعد خشک بکنین ،ولی اگر بادمجان شیرین بود نیازی به این کار نیست
مرحله 2در جنوب که هوا فصل تابستان گرم‌وآفتاب مستقیم وزود بادمجان خشک میشه ،دویا سه روزه ، اگر عجله داشتین،میتونین بادمجان که برش زدین داخل دستگاه میوه خشک‌کن به مدت ۸ ساعت ، یا فر خشک بکنین ، گوجه هم همینطور که من گذاشتم تا جلو آفتاب خشک بشه که حدود چهار روز طول کشید تا کامل خشک شد هم بادمجان هم گوجه فرنگی برش زدم وبعد روی یک سفره نخی داخل حیاط گذاشتم کامل خشک بشه ، ،مطمن باشین که خشک کردن داخل فر یا میوه خشک کن هیچ تاثیری در مزه ترشی نخواهد داشت .
مرحله 3بعد از خشک‌کردن کامل بادمجان وگوجه فرنگی ، نوبت آماده سازی برای این ترشی بسیار خوشمزه ،بادمجان های خشک شده وسرکه را داخل یک قابلمه ریخته وکمی روی حرارت قرار دادم همین که‌جوش اومد سرکه کافیه .این کار برای این انجام میدیم تا سرکه زودتر به خورد بادمجان بره وترشی زودتر برسه .
مرحله 4چون بافت بادمجان‌خشک شده کمی سفت هستش وزمان بیشتری میبره تا مواد رو به خودش بکشه . بادمجان را میذاریم یکم خنک بشن ، در این زمان موسیر آب گرم روش ریخته ومیذاریم کنار .
مرحله 5بعد از خنک‌شدن لایه به لایه مواد ترشی ، ابتدا داخل شیشه بادمجان ها ،سپس سبزی های معطر ،پونه کوهی ،نعنا ،ترخون ،فلفل قلمی تند ،گوجه خشک شده ، سپس سیر ،وموسیر ،نمک ،سیاه دانه وتخم گشنیز
مرحله 6تمر هندی من نصف پاکت با سرکه قرمز مخلوط ،هسته تمر را جدا ، وسرکه را به مواد داخل شیشه اضافه میکنیم . این ترشی را به مدت یک روز در محیط آشپزخانه وبعد در یخچال قرار بدین .
مرحله 7لازم است به مدت یک هفته ترشی را چک بکنین ،اگر نیاز به سرکه داشت اضافه بکنین ،چون در این ترشی سرکه باید کامل روی مواد را بگیره .
مرحله 8این ترشی بعد از ۲ تا ۳ هفته آماده است ،این ترشی بسیار خوش عطر وخوشمزه هستش ،پیشنهاد میکنم حتما درست بکنین .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین