سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی انبه

ترشی انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
انبه ۵ کیلوگرم
سرکه ۲ لیتر
زعفران آب کرده ۲-۳ قاشق چای خوری
زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
تخم گشنیزبه مقدار لازم
شکر ۱/۲ استکان
نمکبه مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
سیر ۹-۱۰ حبه
ترشی انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی انبه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا انبه هاراپوست گرفته وبه قطعات درشت خوردمیکنیم،دقت کنید نباید نازک شوندتاحین پخت له نشوند.
مرحله 2سپس انبه هاراشسته زردچوبه رابه آنها آغشته میکنیم بطوریکه همه انبه ها راپوشش دهد و می‌گذاریم حدود3 الی 4ساعت به این حالت بمانند.بعد آنها رامیشوییم.
مرحله 3سرکه رادرقابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم بجوشد.نمک،سیر،سیاه دانه ،زعفران دم کرده،تخم گیشنیز راکه کمی پودر کرده وانبه هارابه سرکه اضافه میکنیم.
مرحله 4حال فلفل هاراکمی بادست خوردمیکنیم یاکمی درآسیاب خوردمیکنیم بطوریکه پودرنشوند.سپس به مواداضافه میکنیم.پس از15 دقیقه که همه موادباهم جوشیدند آنها راازروی حرارت برمیداریم.
مرحله 5پس ازسرد شدن ترشی انبه آماده شده ومیتوانید آنها را درون شیشه ریخته ودرجای خنک نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین