سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی انبه پاکستانی با پوست

ترشی انبه پاکستانی با پوست
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
انبه ۵ کیلوگرم
نمکبه مقدار لازم
روغن مایع ۱/۲ لیتر
گلرنگبه مقدار لازم
ادویه ۱/۲ پیمانه
سیر ۵۰۰ گرم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
سرکه سفید ۱ فنجان
ترشی انبه پاکستانی با پوست
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی انبه پاکستانی با پوست
روش ساخت
مرحله 1ابتدا انبه ها را شسته و با یک چاقوی تیز چهار قاچ کنید بهتر است برای این کار از آقایون کمک بگیرید.
مرحله 2به انبه ها به میزان کافی نمک و گلرنگ بزنید تا رنگ آنها کاملا زرد شود
مرحله 3انبه ها را داخل صافی که ریخته و روی آن سر بگذارید و بگذارید یک شب در محیط آشپزخانه بماند
مرحله 4انبه بعد از این مدت آب پس میدهد که آن آب را باید دور بریزید
مرحله 5داخل قابلمه بزرگی روغن بریزید انبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید با حرارت ملایم تا کمی نرم بشه.
مرحله 6سیر را اضافه کنید و هم بزنید
مرحله 7ادویه و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. میزان فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد
مرحله 8اگر دوست داشتید می توانید سرکه هم اضافه کنید و تفت دهید خوشمزه تر میشود. در این صورت انبه را با سرکه هم کمی تفت دهید
مرحله 9مجدداً مقداری نمک اضافه کنید و بچشید ترشی باید نمک داشته باشد که کپک نزند و کمی شور باشد چون بعد نمک به خورد مواد می‌رود و نمک ترشی اندازه میشود.
مرحله 10حرارت را خاموش و بگذارید ترشی سرد شود سپس به ظرف منتقل کنید
مرحله 11ترشی باید سه روز در دمای محیط باشد بعد داخل یخچال بگذارید. نتیجه کار عالیست!
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین