سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی انبه مخلوط

ترشی انبه مخلوط
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
انبه ۵ کیلوگرم
هویج ۱ کیلوگرم
خیار ۱.۵ کیلوگرم
گل کلم ۱ عدد
سیر ۵۰۰ گرم
گلرنگبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
ادویه ۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمزبه مقدار لازم
سرکه سفید ۱ لیتر
روغن مایع ۱ لیتر
ترشی انبه مخلوط
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی انبه مخلوط
روش ساخت
مرحله 1هویچ را پوست گرفته حلقه کنید بشورید سپس مقداری نمک و هچک روی آن بپاشید و کنار بگذارید.
مرحله 2انبه ها را پوست گرفته در اندازه بزرگ خلال کنید نمک و هچک بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 3گل کلم را بشورید اندازه متوسط خرد کنید نمک و هچک بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 4خیار را شسته حلقه ای خرد کنید نمک و هچک بزنید کنار بگذارید
مرحله 5همه موارد بالا را حدود پنج ساعت بگذارید تا آب پس دهد سپس در صافی بریزید و بگذارید یک شب در دمای محیط بماند.
مرحله 6داخل قابلمه بزرگی روی حرارت مقداری سرکه بریزید هویچ را اضافه کنید تا نیم پخت شود.
مرحله 7سپس گل کلم را اضافه و تفت دهید تا نیم نرم شود اگر نیاز بود کمی سرکه اضافه کنید.
مرحله 8انبه های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید بقیه سرکه را اضافه کنید.
مرحله 9انبه نیمه نرم که شد سیر و خیار را اضافه کنید حرارت باید ملایم باشد
مرحله 10انبه نباید له شود کمی که نرم شد در این مرحله نمک اضافه کنید و تفت دهید نمک به حدی که خوش نمک باشد. چون نمک بعد به خورد مواد می‌رود و نمک ترشی اندازه می‌شود.
مرحله 11ادویه ها و فلفل را اضافه و تفت دهید تا عطر آن در بیاید. اگر رنگ ترشی کم بود کمی هچک اضافه کنید.
مرحله 12روغن را اضافه و با کل مواد تفت کوچکی دهید و شعله را خاموش کنید سر قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ترشی سرد شود.
مرحله 13پس از سرد شدن داخل ظرف در بسته ریخته و به مدت سه روز در دمای محیط بگذارید.
مرحله 14پس از این مدت به یخچال منتقل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین