سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی انبه با روغن زیتون

ترشی انبه با روغن زیتون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
انبه ۵ کیلوگرم
روغن زیتون ۱.۵-۲ لیوان
گلپر ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱۰-۱۵ بوته
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
پودر انبه ۲ قاشق غذا خوری
ادویه ۲ قاشق غذا خوری
سرکه قرمزبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل ۶ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
ترشی انبه با روغن زیتون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی انبه با روغن زیتون
روش ساخت
مرحله 1ابتدا انبه ها را پوست گرفته خلال خلال کنید بعد مقدار زیاد نمک و زرد چوبه بزنید زیرو رو.کنید تمام انبه به نمک و زردچوبه آغشته شوند و رنگ زرد چوبه بگیرن
مرحله 2این انبه ها رو توی یه صافی به مدت یک روز گذاشته و مرتب زیر و رو کنید تا آبهای اضافی آن خارج شود
مرحله 3بعد از سپری شدن این یک روز در یک قابلمه بزرگ انبه ها رو بریزید و به انبه ها سیر پوست گرفته و خلالی شده، فلفل کناری ، گلپر، تخم گشنیز،ادویه ترشی،پودر انبه،سیاه دانه رو اضافه کنید
مرحله 4و سرکه رو روی انبه ها بربزید فقط باید کمی روی انبه ها رو بپوشونه اندازه یک بند انگشت از انبه ها بالاتر کافیه
مرحله 5حالا گاز رو روشن کنید و قابلمه رو روی گاز بردارید تا به جوش بیاد
مرحله 6تو این فاصله یه قابلمه کوچکتر رو انتخاب کنید و روغن زیتون رو بزارید تا داغ شه مواظب باشید نجوشه حالا رب گوجه فرنگی رو به روغن زیتون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رب تفت بگیره و رنگش رو به روغن پس بده.
مرحله 7سپس رب گوجه رو به قابلمه ترشی ها اضافه کنید و بزارید یه جوش بزنه و بعد خاموش کنید حالا بزارید حسابی سرد شه بعد تو شیشه ریخته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین