سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی انار

ترشی انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
لبو ۵۰۰ گرم
دانه انار ۱ کیلوگرم
آب انار ۱ لیتر
سرکه انار ۱ لیوان
پودر گلپر ۱ قاشق غذا خوری
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
ترشی انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی انار
روش ساخت
مرحله 1انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.
مرحله 2لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید.
مرحله 3داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
مرحله 4لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود.
مرحله 5بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .
مرحله 6این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین