سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترشی و شور ترشی امپراطور

ترشی امپراطور
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
گل کلم ۱/۵ کیلوگرم
هویج ۴۰۰ گرم
خیار ۳۰۰ گرم
کرفس ۱ دسته
فلفل ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
زیتون ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ قوطی
کنسرو نخود فرنگی ۱ قوطی
پیاز ۳۰۰ گرم
قارچ ۱ بسته
سیربه مقدار لازم
سرکه سفیدبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پودر تخم گشنیز ۰ به مقدار لازم
سبزیبه مقدار لازم
ترشی امپراطور
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشی امپراطور
روش ساخت
مرحله 1تمام صیفی جات را شسته و به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و روی پارچه ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
مرحله 2گلم کلم، خیار، هویج، کرفس، پیاز و قارچ و فلفل ها را بخارپز کنید تا کمی نرم شوند ولی له نشوند.بعد از بخارپز شدن مجددا روی پارچه قرار دهید تا آب اضافی خارج شود و رطوبت آنها گرفته شود.
مرحله 3کنسرو ذرت و نخود را 20 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند.ظرف مخصوص ترشی را کاملا شسته و اجازه دهید خوب خشک شود و هیچگونه رطوبتی نداشته باشد.
مرحله 4تمام مواد بخارپز شده را با یکدیگر مخلوط کنید و شروع به ریختن مواد ترشی داخل ظرف کنید و لابلای مواد کمی ذرت و نخود فرنگی و زیتون و برگ کرفس بریزید تا ظرف پر و مواد تمام شود.
مرحله 5در قابلمه ای با توجه به سایز و مقدار مواد مصرفی با نسبت 1 به 1 ، سرکه و روغن زیتون را مخلوط کنید. میتوانید این نسبت را تغییر دهید. من با نسبت 4 سرکه و 1 روغن زیتون استفاده کردم.
مرحله 6ادویه ها و نمک و سبزی های معطر و شکر را نیز مخلوط کنید و این مایع را در ظرف ترشی بریزید تا مواد کاملا در سس روغنی قرار گیرند سپس درب آنرا بسته و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی برسد؛ سپس آماده مصرف می باشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین