زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آلبالو ۱ لیوان |
آلوچه ۱ لیوان |
نمک ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا آلبالو رو چندبار میشوریم تا احیانا شنی نداشته باشه بعدبا آب گرم میزاریم قشنگ خیس بخوره تا خوب باز شه و رنگ خوبی به ما بده. |
مرحله 2 | آلوچه خشک رو هم خوب میشوریم و داخل قابلمه ریخته دو لیوان آبجوش اضافه میکنیم، میزاریم روی گاز تا یه نیم ساعتی جوش بخوره، |
مرحله 3 | بعد پختن آلوچه و خنک شدن داخل صافی ریخته،زیرش یه ظرفی میزاریم بعد آروم با دست چنگ میزنیم که گوشتها از صافی رد بشن، |
مرحله 4 | مرحله بعدی آلبالو رو که قشنگـ خیس خورده رو بدون آبش داخل آلوچه میریزیم و قشنگ مخلوط میکنیم،بعد مخلوط،کردن چند قاشق از آب آلبالو رو همراه نمک و گلپر میریزیمـ و قشنگ هم زده، میزاریم داخل یخچال تا خنک شه و بعد میل کنیم. |