زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
انار ۴ عدد |
نبات ۲ عدد |
مرحله 1 | انارها رو دانه کنید کمی با گوشت کوب له کنید تا آب انار جدا بشه،مقدار کمی آب و کمی نبات بهش اضافه کنید و بگذارید با حرارت خیلی ملایم هم نبات حل بشه و هم ترشک غلیظ بشه.به همین راحتی و به همین ترشندگی |
مرحله 2 | من از انارهای ترش استفاده کردم،نبات هم واسه ملس شدن و گرفتن سردی انار ریختم. |
مرحله 3 | اگر انارها ترش نبودن کمی سرکه و رب انار و نمک چاشنی کنید. |