سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی ترشه مرغ(گیلانی)

ترشه مرغ(گیلانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۴ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲-۳ قاشق غذا خوری
آبغوره ۱ لیوان
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
ترشه مرغ(گیلانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ترشه مرغ(گیلانی)
روش ساخت
مرحله 1مرغارو به همراه یدونه پیاز كه رنده كردیم و نمك و كمی زردچوبه میزاریم بپزه.در این زمان سیب زمینی هارو خلالی میکنیم و سرخ میكنیم و بعد هم گوجه های قاچ شده که بهتره با پوست باشه رو هم سرخ میکنیم.
مرحله 2زمانی که مرغمون پخته شد از آب مرغ در میاریم و کناری میزاریم رب رو یخورده توی روغنی که از قبل داریم تفت میدیم و به آب مرغمون اضافه میكنیم.البته اگه دوست داشتین میتونین آب مرغ رو قبل از رب زدن از صافی رد کنین،من خودم اینکارو میکنم البته آب مرغ نباید زیاد باشه،در حد دو سه بند انگشت کافیه
مرحله 3وقتی آب مرغمون جوش اومد شعله رو کم میکنیم و مرغا رو میریزیم توش به همراه آبغوره یا آب نارنج تا سس و مرغمون طعم ترشی رو به خودشون بگیرن.یه ربع برای جوشیدن با پیچ کم کافیه.
مرحله 4در پنج دقیقه آخر کسانی که با بادمجون دوست دارن درست کنن بادمجون رو وقتی سرخ کردن به همراه سیب زمینی و گوجه به خورشتمون اضافه میکنیم که همه طعم ترشی بگیرن،من خودم چون سیب زمینی ها نرم میشن اینکارو نمیکنم،ولی اصل این خورشت همین مدل هستش.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین