زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۴ تکه |
سیب زمینی ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذا خوری |
آبغوره ۱ لیوان |
بادمجان ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغارو به همراه یدونه پیاز كه رنده كردیم و نمك و كمی زردچوبه میزاریم بپزه.در این زمان سیب زمینی هارو خلالی میکنیم و سرخ میكنیم و بعد هم گوجه های قاچ شده که بهتره با پوست باشه رو هم سرخ میکنیم. |
مرحله 2 | زمانی که مرغمون پخته شد از آب مرغ در میاریم و کناری میزاریم رب رو یخورده توی روغنی که از قبل داریم تفت میدیم و به آب مرغمون اضافه میكنیم.البته اگه دوست داشتین میتونین آب مرغ رو قبل از رب زدن از صافی رد کنین،من خودم اینکارو میکنم البته آب مرغ نباید زیاد باشه،در حد دو سه بند انگشت کافیه |
مرحله 3 | وقتی آب مرغمون جوش اومد شعله رو کم میکنیم و مرغا رو میریزیم توش به همراه آبغوره یا آب نارنج تا سس و مرغمون طعم ترشی رو به خودشون بگیرن.یه ربع برای جوشیدن با پیچ کم کافیه. |
مرحله 4 | در پنج دقیقه آخر کسانی که با بادمجون دوست دارن درست کنن بادمجون رو وقتی سرخ کردن به همراه سیب زمینی و گوجه به خورشتمون اضافه میکنیم که همه طعم ترشی بگیرن،من خودم چون سیب زمینی ها نرم میشن اینکارو نمیکنم،ولی اصل این خورشت همین مدل هستش. |